Jdi na obsah Jdi na menu
 

První vánoce

24. 12. 2008

Své první vánoce, si myslím, prožil Rocky pohádkově (i jsme mu všichni záviděli kolik dostal dárků). Na štědrovečerní večeři dostal uvařené kuřecí křidýlka, ovoněné oříškem másla. Chudák malej byl z toho celý vyjevený, že dostal takovouto baštu, že se ze začátku k tomu ani moc neměl. Chvilku byl z toho celý nesvůj kolik dostal dobroty. Ale pak se rozjedl. Vánoční dárek

Obrazek

byl veliký, plný dobrot (taky byl celý den nervozní, pořád běhal do ložnice na postel a kontroloval jestli tam ještě je, jestli mu to někdo neuzmul apod.). Dostal nejen dobroty, ale i hračky a nový pelíšek (neb panička mu původní oprala a ten nějak nevydržel, takže je to teď spíš deka než pelíšek :-( (holt Ikea), ale i to se stává. Ale co dostal nový pelíšek, tak se naučil spát v posteli - a jak v noci chrápe, to je neuvěřitelný, páníček je proti němu hadra). Tak to byly letošní vánoce, ale kdoví co mu přinese Ježíšek příští rok. Možná bratříčka, možná něco jiného.


O vánocích se také naučil jezdit v nákupním vozíku. V Ikei pěkně dostal leták pod zadek a jak pěkně seděl, vozil se a kochal okolím (ani mu ty strkanice lidí nevadili). Lidi z toho měli první vánoce :-), jak byl hezky hodný, tak za to dostal hračku, kterou si i sám vybral (zeleňáka z Ikee).

  

Obrazek 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář