Jdi na obsah Jdi na menu
 

Životopis

 

Jméno:

Do vínku jsem dostal jméno BATAVY CHI z Podhájské chaloupky, ale nyní se jmenuji ROCKY.

 

Pohlaví:

Pes

 

Datum narození:

Narodil jsem se 25.4.2008 (což bylo v pátek) jako třetí v pořadí (jsme celkem tři bráškové).

 

Mé znamení: Býk

Já se rád rozmýšlím, co udělám a co ne. Mezi mé vlastnosti patří psí stabilita, důslednost a tvořivost. Mám rád zaběhnutý řád. Pochopte prosím vás, že se rád učím z vlastních prožitků. Možná dělám něco pomaleji, ale věřte, že důkladně. Rád zapojím celého „psa“, pokud po mě něco chcete. Mám velmi výkonné smysly, i když to nemusí být na první pohled vidět.

Velmi rychle se učím. Mám rád svůj domov, svůj pelíšek, svoji ohrádku. Dopřejte mi kousek prostoru jenom pro mne, kde mám svoji misku se svým přídělem. Věřte mi, že mám rád pořádek a jsem pořádný. Nikomu neradím, aby mi něco vzal z mé misky. Já také druhým nelezu do „žrádla“.

Nemám rád změny, takže pokud chcete něco měnit nebo se někam stěhovat, řekněte mi to prosím včas, abych se stihl na změnu řádně připravit. Jinak bych mohl být nervózní, protože nevím, co mě čeká a toho se opravdu bojím. Jsem rád doma, kde je můj Pán nebo Panička. Možná nastanou někdy těžkosti, pokud v mé blízkosti bude nějaké další vaše oblíbené zvířátko. Nezlobte se na mě, trochu žárlím a mám problém se o někoho nebo o něco dělit. Pokud však zjistím, že s dalším mazlíčkem nic neztrácím, rád se podělím s kýmkoli o teplo mého domova.

Rád si všechno očichám. To proto, že jsem nedůvěřivý. Takže můžete vidět, jak si přivoním ke květině, ochutnám trávu, občas potřebuji očichat i všechny domácí pachy, zda je vše tak, jak to má být.

Jsem rád v přírodě, stačí mi občasná procházka na vodítku do nedalekého lesíka nebo na palouk. Pokud mne vypustíte, uvidíte, že zůstanu ve vaší blízkosti, bojím se samoty a toho, že bych se ztratil. Mám rád svoji jistotu a vás, své nejlepší kamarády a živitele.

V činnosti jsem houževnatý a oddaný vašim přáním. Tělesný pohyb je pro mne vzpružením a příjemným doplněním dne. Rád s vámi půjdu na cvičák, kde se podívám i na ostatní pejsky, co se nového naučili. Umím různé cviky okoukat, to byste měli vědět. Jsem opravdu bystrý a schopný se učit. Rád se učím.

 

  

Místo narození:

Narodil jsem se v chovatelské stanici Z Podhájské chaloupky v Plzni.

 

Moji rodiče: 

TAOKA DAMIRÉ Untis (máma)

EKENG-SAN Batangan (táta)

 

Místo bydliště:

Praha

 

Výška:

27 cm

 

Váha:

± 3,5 kg

 

Moje povaha:

přátelská, vyrovnaná, zvědavá, aktivní, temperamentní

 

 

   

Nafoceno 30.6.2008 

(v té době jsem již krátce působil u svých nových páníčků)    

Obrazek 

 

 

 

 

ObrazekObrazek