Jdi na obsah Jdi na menu
 

ZOO Praha

23. 8. 2008

V předposledním týdnu letních prázdnin jsme s Rockym, v rámci tréningu, vyrazili do pražské ZOO. Byl to krásný sobotní den a byla by přece škoda strávit ho zavření doma, nemyslite?

Rocky tak dostal možnost vidět "jiné" nejen chlupaté, ale i opeřené, bezsrsté apod. kamarády. Doposud znal jen psí, kočičí a křeččí kamarády, ale od tohoto dne zná i lvy, tygry, slony, kamzíky, kačeny, pelikány (nojo v Praze pozná akorát tak holuby) a mnoho dalších zvířecích kamarádů. Jednoho si ale ze všech nejvíc oblíbil a to Supa hnědého (drobeček má jen 115 cm do délky a rozpětí křídel pouhých 250-285 cm!. A teď si vedle něho představte bíločernou "myš" co má tak max. 20 cm v kohoutku a 2 kg na váhu. To se pak jen modlíte, aby měli klec dostatečně zabezpečenou, jinak by pak Supa krmit již nemuseli.).

Myslím si, že Rocky se na tomto výletě naučil hodně. Měl možnost okusit "spoustu lidí" kolem sebe, "očuchat si" spoustu různých jiných pachů a vidět "ruch" kolem sebe (cestovat naprosto přeplněným autobusem, čekat v neuvěřitelně dlouhé frontě na pokladně atd.). Ale Rocky vše zvládl na jedničku, strávil tak sobotní den v poznávání "jiného" světa (však také večer, plný nových zážitků, usnul jako nemluvně).

 

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek